Elsőszamú
forrásod
a színészről
AnselElgort.Hu / Magyar nyelvű híroldal

Ansel nemrég fejezte be a Baby Driver promozásával egybekötött nyaralását, melynek során Brazíliában is járt barátnőjével, most pedig Kínába látogatott el, szintén Violettával, valamint testvérével Warren-el. A három fiatal útját Instagramon követhetjük nyomon, ahová rengeteg fotót és videót töltöttek fel az elmúlt két nap leforgása alatt. Azt egyelőre nem tudni, hogy pusztán kikapcsolódási szándékkal utaztak-e a kínai fővárosba Anselék, ám az egyszer biztos, hogy Warren számtalan képet készített, így egyesetleges fotósorozatra is számíthatunk. A legutóbbi információk szerint Ansel, Violetta és Warren a Kínai nagy falat tekintették meg a mai napon, bár az időeltolódás miatt valószínűleg már az igazak álmát alusszák. Az eddig megosztásra került anyagok már elérhetők a galériában, illetve néhány látható az oldal fejlécén is a legfrissebb fotók részlegen – amit érdemes figyelni, hiszen a legújabb képek és videók ott azonnal megjelennek, ahogy felkerülnek a képtárba.

Fotógaléria » Közösségi oldalak » Instagram
Fotógaléria » Közösségi oldalak » Instagram sztorik
Fotógaléria » Közösségi oldalak » Videóanyagok

A kínai utazás mellett pedig egy másik újdonság is napvilágot látott. Köztudott, hogy Ansel zenei karrierjét is próbálja beindítani, ezt négy megjelent dal alá is támasztja, és az sem titok, hogy az album többi száma is készülőben van. Nemrég kiszivárgott néhány sor a következő kislemezből, aminek a címe Waiting For U*, bár ez nem lett megerősítve – ahogyan a dalszövegrészlet valódisága sem. A részlet a következő:

Love is a crime
That I’ll do on time
To fly, to [?]

A rövidsége miatt nem sok értelmét látom magyarra átírni, hiszen lehetséges, hogy teljesen más értelmet nyer majd a folytatás, így fordításra akkor lehet számítani, mikor majd a teljes szám megjelenik.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ramz - 2017.08.15. 19:01 || Kategóriák: Fotók, Hírek, Szocmédia, Videók, Zene