Elsőszamú
forrásod
a színészről
AnselElgort.Hu / Magyar nyelvű híroldal

Köszöntök mindenkit az oldal nyitásának alkalmából, immáron másodszor. Tavaly augusztusban nagy lelkesedéssel vágtam bele a szerkesztésbe, aztán kicsit közbejött az élet – ha fogalmazhatok így. Most viszont – közel négy hónap elteltével – rendeződtek a dolgok, nagyjából tudom, mennyi időt leszek képes a szerkesztéssel foglalkozni az elkövetkezendőkben, ezért hát úgy döntöttem, újból nekivágok a lap szerkesztésének. A menüpontokat frissítettem, felkerültek az információk Ansel 2017-es évének végéről is, a holnapi napon pedig izgalmas hírekkel szolgálok majd, ám előtte pár mondatban szeretném összefoglalni, mi is történt Ansellel az elmúlt hónapokban, illetve az idei év ezen néhány napjában.

Mint azt tudjuk, augusztus végén került a magyar mozikba a Baby Driver című film, ami sok embert csábított a vásznak elé, és a viszhangja is elég pozitív volt (az amerikai bevételeket az oldal megfelelő menüpontjában megtekinthetitek). Ezt követte a November Criminals, mely ugyan nem lett egy nagy költségvetésű mozi, és valószínűleg a túlnyomó többség nem is hallott róla, Ansel alakítása megnyerő volt, így érdemes egy estét neki szentelni. S ha ezért nem is, a Baby Driverben nyújtott alakításáért jelölést kapott a 2018-as Golden Globe-díj legjobb férfi főszereplő – zenés film vagy vígjáték kategóriájában, amit végül nem nyert meg, ám úgy gondolom, hogy amilyen fiatal, és a többi jelölthöz képest mennyivel kevesebb színészi tapasztalattal rendelkezik, a jelölés önmagában is hatalmas szó. Reméljük, hogy a 2018-as szerepléseivel a következő Golden Globe-gálán már ő lesz kategórájának élén.

A galériába folyamatosan töltöm fel a hiányzó képeket, nemsokára pótlásra kerül minden elmaradás, de addig is további kellemes időtöltést mindenkinek az oldalon, remélem találtok pár érdekes információt, vagy megnézitek Ansel egyik filmjét, esetleg írtok néhány szót a társalgóba. xx, Ramz

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ramz - 2018.01.12. 00:21 || Kategóriák: Hírek, Oldal